Cap de setmana molt intens pel que ha fet a l’activitat del Club d’Atletisme Calella.

0
2238

Comencem per les notícies arribades d’Àustria el mateix dissabte, en què ens informaven de les victòries dels dos atletes del Club en totes les proves del Curs Intensiu pre-estrena a la Copa d’Europa d’SKELETON que aquests dos aventurers començaran aquest proper dijous. Molta sort nois!!! Tot seguit, cal parlar del SOPAR DE FESTA ANUAL que va celebrar l’entitat el passat dissabte i que va comptar amb una assistència de 130 persones. Entre les autoritats cal destacar la presència de: l’Alcalde de Calella, el Sr. Josep Basart; el Delegat d’Esports de la Generalitat, el Sr. Manel Ibern; i el President de la Federació Catalana d’Atletisme, el Sr. Romà Cuyàs; i remarcar també, l’acord en què el President del Club d’Atletisme Calella, el Sr. Manel Vicente, va saber treure d’aquestes personalitats per agilitzar i comprometre’ls a dur a terme l’ampliació dels carrers 7 i 8 a les pistes de Calella i que permetrien a l’entitat, organitzar Campionats d’Espanya. Durant el transcurs del sopar, van lliurar-se els premis als millors atletes de la passada temporada i els guardonats van ser els següents: Pels rècords del club) Adrién Rodríguez, Christian Manubens, Daniel Ayuso, Marina Claramunt, Sara Ortiz, Enric Alsina, Yasmina Valverde, Lisard Ramírez, Pablo Román, Vanessa Vilà, Alicia Mejías, Joaquim Borràs, Martí Campeny, Ramón Llahuet, Samuel Carnicero, Alba Durán, Marc Colominas, Mònica Santos i Sara Ruscalleda. Amb trofeu especial) “Progressió Atlètica” a Claudia Gonzàlez, “Superació” a Josep Piña, “Estímul” a Albert Durán i “Constància” a Enric Villaret. Millors marques) femenina 10”67 de MÒNICA SANTOS en els 80 m.ll. i masculina 6,77 m. de CARLES GARCIA en Llargada.| Al dia següent, diumenge, s’encetava la Temporada de Cros, i el club va participar en el CROS D’ARENYS amb un gruix important de 52 atletes. D’aquests cal destacar la victòria de: Ona Rosell en Pre-Benjamí Femení, en Josep Asensio en Benjamí Masculí, en Lisard Ramírez en Infantil Masculí, en Pere Alarcón en Veterà Masculí, la Dúnia Jiménez en Veterà Femení i en Mohamed Jebari que va guanyar la prova Open Masculina en què en Manel Vicente va ser tercer; i a part d’ell, qui també va pujar el podi va ser: en Fran Garcia (2n. Cadet Masculí), en Martí Campeny (3r. Cadet Masculí), Albert Durán (3r. Infantil Masculí), Quim Serra (2n. Aleví Masculí) i Héctor Ortiz (2n. Pre-Benjamí Masculí). La propera prova de Cros pels atletes de l’Escola d’Atletisme serà el proper dissabte a Santa Susanna en un Cros co-organitzat per l’Ajuntament de Santa Susanna i el Club d’Atletisme Calella. Diumenge a la tarda, el Club va seguir la seva activitat amb l’assitència d’un petita representació d’una vintena de directius i atletes a la NIT DE L’ESPORT DE CALELLA en que va endur-se els següents premis: com a CLUB pels seus èxits esportius assolits la passada temporada, el GRUP DE FONS com a Millor Equip Sènior i en CARLES GARCIA com a Millor Esportista Absolut Masculí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.