Roger Roca guanya a El Vendrell

0
468

L’atleta Buff® Roger Roca es va proclamar campió de la 21ena edició de la Mitja Marató Internacional del Baix Penedès disputada entre les localitats de El Vendrell, Banyeres, Llorenç i Santa Oliva. La cursa ha comptat amb una participació de 730 inscrits però només 662 han aconseguit recórrer els 21km de la prova, en un circuit més dur que en edicions anteriors però a la vegada també més distret i divertit per als participants. En categoria masculina, no hi ha hagut sorpreses i Roger Roca s’ha imposat amb un temps de 1h08´31. Segon ha entrat Vicenç Sellarés a 3´26, i tercer José María Casas. En fèmines, la guanyadora ha estat l’atleta Hassna Bahom, amb un temps de 1h27´43, seguida de Esperanza Zuriguel a 1´13 i de Marta Vives a 5´43.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.