XXV cursa de l´Amistat – XV Memorial Francesc Mates

0
306

El passat dimarts día 1 de novembre es va celebrar la XXV cursa de l´Amistat – XV Memorial Francesc Mates, amb la participacio de 340 atletes(25 dones) quasi 100 col.laboradors (entre cruilles, sortida i arribada, i 60 agents de la Guardia Urbana. A diferencia del any passat, que va diluviar i tan sols van vindre 150 "adictes", aquets any va fer un sol radiant, i la participació va ser com sempre "fantastica" …. Gracies a tots¡¡ La cursa com sempre, es dura, ja que encara que tan sols i ha una bajada i una pujada, es per gent que esta força entrenada, pero no plega ningu mai, el cotxe escombra sempre va escombran. La novetat va ser, que aquets any va haver-hi un stand del nous models MaTeS collecion, que eren de moda als anys 60-70, que fabricaba el meu pare artesanalment i son de ara tornan amb la moda (retro-.fashion) son fets a má, com sempre, pero adaptan-se a les necessitats actuals. Si algú esta interessat podeu consultar la web.http:// www.mates.es (que es molt maca !!- )

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.