XXV cursa de l´Amistat – XV Memorial Francesc Mates

0
437

El passat dimarts día 1 de novembre es va celebrar la XXV cursa de l´Amistat – XV Memorial Francesc Mates, amb la participacio de 340 atletes(25 dones) quasi 100 col.laboradors (entre cruilles, sortida i arribada, i 60 agents de la Guardia Urbana. A diferencia del any passat, que va diluviar i tan sols van vindre 150 "adictes", aquets any va fer un sol radiant, i la participació va ser com sempre "fantastica" …. Gracies a tots¡¡ La cursa com sempre, es dura, ja que encara que tan sols i ha una bajada i una pujada, es per gent que esta força entrenada, pero no plega ningu mai, el cotxe escombra sempre va escombran. La novetat va ser, que aquets any va haver-hi un stand del nous models MaTeS collecion, que eren de moda als anys 60-70, que fabricaba el meu pare artesanalment i son de ara tornan amb la moda (retro-.fashion) son fets a má, com sempre, pero adaptan-se a les necessitats actuals. Si algú esta interessat podeu consultar la web.http:// www.mates.es (que es molt maca !!- )

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.