Oberta la inscripció per a la 2ª edició de la Marató del Mediterrani, que travessarà Castelldefels, Gavà i Sitges.

0
299

Organitzat pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà i Sitges, la 2ª edició de la Marató del Mediterrani se celebrarà el 8 d´octubre del 2006 en un circuit més pla que travessarà els tres municipis. Aquesta prova atlètica presentarà a més d´altres novetats en la seva segona edició com amplis serveis d´avituallament, massatges i l´anomenat dinar Pasta Party a més de la Fira del Corredor amb multitud d´obsequis per als participants, la qual se celebrarà a Barcelona dos dies abans de la prova.| D´altra banda la Marató de l´Àrea Metropolitana de Barcelona oferirà una Cursa Alternativa dins aquesta prova d´un terç de Marató (14 km. aproximadament) i d´una cursa d´iniciació de 5 Km. La organització ha demanat novament que s´integri dins aquesta prova el Campionat de Catalunya de Marató i el Campionat Universitari. Tanmateix s´ha sol·licitat la integració de la Marató del Mediterrani en la AIMS ( Associació Internacional de Maratons). – Més de 3.000 participants en la edició anterior La primera Marató del Mediterrani, celebrada pels volts de la primavera d´aquest any, va aplegar la participació de més de 3.000 corredors/es, part dels quals procedia de diversos països europeus. És per això que la organització te previst promocionar aquest esdeveniment a França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Holanda a més de Catalunya i Espanya, realitzant múltiples proves d´atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.