Oberta la inscripció per a la 2ª edició de la Marató del Mediterrani, que travessarà Castelldefels, Gavà i Sitges.

0
417

Organitzat pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà i Sitges, la 2ª edició de la Marató del Mediterrani se celebrarà el 8 d´octubre del 2006 en un circuit més pla que travessarà els tres municipis. Aquesta prova atlètica presentarà a més d´altres novetats en la seva segona edició com amplis serveis d´avituallament, massatges i l´anomenat dinar Pasta Party a més de la Fira del Corredor amb multitud d´obsequis per als participants, la qual se celebrarà a Barcelona dos dies abans de la prova.| D´altra banda la Marató de l´Àrea Metropolitana de Barcelona oferirà una Cursa Alternativa dins aquesta prova d´un terç de Marató (14 km. aproximadament) i d´una cursa d´iniciació de 5 Km. La organització ha demanat novament que s´integri dins aquesta prova el Campionat de Catalunya de Marató i el Campionat Universitari. Tanmateix s´ha sol·licitat la integració de la Marató del Mediterrani en la AIMS ( Associació Internacional de Maratons). – Més de 3.000 participants en la edició anterior La primera Marató del Mediterrani, celebrada pels volts de la primavera d´aquest any, va aplegar la participació de més de 3.000 corredors/es, part dels quals procedia de diversos països europeus. És per això que la organització te previst promocionar aquest esdeveniment a França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Holanda a més de Catalunya i Espanya, realitzant múltiples proves d´atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.