La cursa atlètica de Ripoll patirà canvis en el recorregut

0
454

Els preparatius per a la celebració de la 27 edició de la Cursa de Fons del Ripollès, que tindrà lloc el proper 20 de novembre, es troben a la recta final. La comissió organitzadora de la prova ha estat treballant per introduir diverses novetats enguany. La principal es troba al recorregut que serà diferent respecte a les darreres edicions. Per Eudald Casas, regidor d´urbanisme de l´Ajuntament de Ripoll i membre de la comissió, " hem volgut buscar un circuit més maco, atractiu i amb més presència de públic, i per això hem variat el recorregut perquè els atletes entrin més de ple en Sant Joan. | <br> Diumenge de la setmana passada els jutges de la Federació Catalana d´Atletisme van ser a Ripoll per homologar la distància de 21,097 km del nou circuit, que sortirà de la mateixa carretera de Barcelona, des de davant del camp de futbol, per seguir en sentit invers, cap al centre de la vila, a través del carrer Macià Bonaplata. Una altra novetat serà l´augment de la dotació econòmica en premis per als primers classificats, un aspecte que pot influir en la presència d´algun atleta de renom atret pel tema monetari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.