Fa més d´una setmana que no hi ha dorsals per a la Behobia-San Sebastian

0
475

S´han esgotat tots els 12.000 dorsals que la organització havia posat a la venda per a la tradicional cursa de 20Km. Behobia-San Sebastian. Ara mateix està apareixen una subhasta de dorsals dels que no poden correr. Missatges com "No tengo dorsal para la behobia. Si alguien tiene un dorsal de sobra que se ponga en contacto conmigo por mail. A poder ser rojo" i altres com "compro dorsal 40 euros rojo o a poder ser amarillo. dispongo de marca para llevarlos. soy de san sebastian, pero me da igual de donde me lo manden interesados llamar en horas de trabajo al …". La <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2005/">Lliga Internet</a> ha adjudicat uns dorsals d´aquesta cursa als seus primers classificats i properament publicarem l´assignació definitiva. Es una cursa realment impressionat pel ambient que es viu per tot el circuit. Aixi mateix es fins ara l´unica cursa al Estat Espanyol que dona els resultats ordenats pel temps real de cada corredor, donat que la sortida es molt estreta i alguns corredors tarden més de 15 minuts en sortir. El cronometratge es ChampionChip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.