Roger Roca i Meritxell Calduch campions de Catalunya als 10Km. de Manresa

0
444

Exit de participació als 10Km. de Manresa, que han estat a la vegada el Campionat de Catalunya de 10 Km. en ruta celebrant el 50 aniversari del club organitzador, el Club d´Atletisme Manresa. Els guanyadors han estat Abdelsan Hasshany i Meritxell Calduch, i en Roger Roca, segon, ha estat el Campió de Catalunya en homes. NOTA OFICIAL DE CLUB ATLÈTIC MANRESA. CLUB ATLÈTIC MANRESA demana disculpes a tots els atletes que han participat en els “Segons 10 qms Urbans de Manresa” celebrats avui a la capital del Bages per l’error en el darrer control de cruïlla de la cursa, situat en el qm. 9,5 del circuit, que ha significat que tots els participants a la mateixa, menys els 3 primers atletes classificats, han corregut 305 metres de mes, respecte a la distància oficial . Champion Chip recalcularà el temps de pas dels 10000 metres per que tothom pugui conèixer el temps obtingut en aquesta distància, que sortiran publicats en les.<a href="http://www.atletisme.com/classificacions/manresa">Classificacions Oficials</a>. Agraïm la vostra participació, i reiterem les nostres disculpes. CLUB ATLÈTIC MANRESA

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.