Roger Roca i Meritxell Calduch campions de Catalunya als 10Km. de Manresa

0
505

Exit de participació als 10Km. de Manresa, que han estat a la vegada el Campionat de Catalunya de 10 Km. en ruta celebrant el 50 aniversari del club organitzador, el Club d´Atletisme Manresa. Els guanyadors han estat Abdelsan Hasshany i Meritxell Calduch, i en Roger Roca, segon, ha estat el Campió de Catalunya en homes. NOTA OFICIAL DE CLUB ATLÈTIC MANRESA. CLUB ATLÈTIC MANRESA demana disculpes a tots els atletes que han participat en els “Segons 10 qms Urbans de Manresa” celebrats avui a la capital del Bages per l’error en el darrer control de cruïlla de la cursa, situat en el qm. 9,5 del circuit, que ha significat que tots els participants a la mateixa, menys els 3 primers atletes classificats, han corregut 305 metres de mes, respecte a la distància oficial . Champion Chip recalcularà el temps de pas dels 10000 metres per que tothom pugui conèixer el temps obtingut en aquesta distància, que sortiran publicats en les.<a href="http://www.atletisme.com/classificacions/manresa">Classificacions Oficials</a>. Agraïm la vostra participació, i reiterem les nostres disculpes. CLUB ATLÈTIC MANRESA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.