La secció d´atletisme blaugrana renova els seus atletes per afrontar una nova temporada

0
516

<b> Fins a onze incorporacions serviran per reforçar tant l´equip masculí com el femení en diferents especialitats. </b> <br> Nou homes i dues dones formen les principals incorporacions per a la secció d´atletisme del FC Barcelona de cara a aquesta nova temporada que ara comença. D´aquesta manera la secció es reforça per seguir lluitant per aconseguir tant el títol de Lliga com el de Copa i per acabar amb el domini del Puma Chapín Jerez, en categoria masculina, i del València Terra i Mar, en la femenina. A més, en aquesta nova etapa l´atletisme blaugrana ha apostat per un grup d´atletes gairebé tots de Catalunya. D´aquesta manera els nous atletes són Albert Pujadas (salt d´alçada), Miguel Moya i Josep Maria Gener (salt de llargada), Alvaro Aljarilla (velocitat), Pablo Martinez (400 metres tanques), Sonia Rodriguez (400 metres), Eva Martin (velocitat), Francisco España (fons i mig fons), Sergio Sánchez (mig fons), Víctor Morente (fons i ruta) i Javier Cortés Huete (ruta).| Un maratonià de primer nivell Una de les incorporacions més destacades de la secció és l´arribada del fondista Javier Cortés Huete. El català ha estat campió d´Espanya de mitja marató els anys 1994 i 1998 i subcampìó en el 2004 i 2005; a més, ha aconseguit guanyar una marató de prestigi mundial com és la de Amsterdam, l´any 2000. En la prova més llarga de l´atletisme olímpic té una millor marca de 2:07:48. L´atleta de Badalona ha explicat a fcbarcelona.com què suposa la seva incorporació a la secció blaugrana: "És un orgull i un petit somni. No volia acabar la meva carrera esportiva sense córrer aquí. Hi ha hagut grans clubs en l´atletisme però el Barça sempre ha estat en l´elit i semblava que sent català em faltava alguna cosa si no corria aquí." Una aposta jove A banda, cal destacar altres dues de les incorporacions com són Francisco España i Eva Martin. Dos atletes de present i de futur. El primer és el germà de l´atleta del Barça Jesús España i va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 1.500 metres dels Campionats d´Europa sub23, mentre que Eva Martin és Campiona d´Espanya de velocitat en categoria promesa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.