La secció d´atletisme blaugrana renova els seus atletes per afrontar una nova temporada

0
316

<b> Fins a onze incorporacions serviran per reforçar tant l´equip masculí com el femení en diferents especialitats. </b> <br> Nou homes i dues dones formen les principals incorporacions per a la secció d´atletisme del FC Barcelona de cara a aquesta nova temporada que ara comença. D´aquesta manera la secció es reforça per seguir lluitant per aconseguir tant el títol de Lliga com el de Copa i per acabar amb el domini del Puma Chapín Jerez, en categoria masculina, i del València Terra i Mar, en la femenina. A més, en aquesta nova etapa l´atletisme blaugrana ha apostat per un grup d´atletes gairebé tots de Catalunya. D´aquesta manera els nous atletes són Albert Pujadas (salt d´alçada), Miguel Moya i Josep Maria Gener (salt de llargada), Alvaro Aljarilla (velocitat), Pablo Martinez (400 metres tanques), Sonia Rodriguez (400 metres), Eva Martin (velocitat), Francisco España (fons i mig fons), Sergio Sánchez (mig fons), Víctor Morente (fons i ruta) i Javier Cortés Huete (ruta).| Un maratonià de primer nivell Una de les incorporacions més destacades de la secció és l´arribada del fondista Javier Cortés Huete. El català ha estat campió d´Espanya de mitja marató els anys 1994 i 1998 i subcampìó en el 2004 i 2005; a més, ha aconseguit guanyar una marató de prestigi mundial com és la de Amsterdam, l´any 2000. En la prova més llarga de l´atletisme olímpic té una millor marca de 2:07:48. L´atleta de Badalona ha explicat a fcbarcelona.com què suposa la seva incorporació a la secció blaugrana: "És un orgull i un petit somni. No volia acabar la meva carrera esportiva sense córrer aquí. Hi ha hagut grans clubs en l´atletisme però el Barça sempre ha estat en l´elit i semblava que sent català em faltava alguna cosa si no corria aquí." Una aposta jove A banda, cal destacar altres dues de les incorporacions com són Francisco España i Eva Martin. Dos atletes de present i de futur. El primer és el germà de l´atleta del Barça Jesús España i va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 1.500 metres dels Campionats d´Europa sub23, mentre que Eva Martin és Campiona d´Espanya de velocitat en categoria promesa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.