Curses de Muntanya: Marató de Muntanya de Catalunya

0
450

El diumenge 30 d´octubre el Centre Excta. Llorençà organitza la Mitja Marató de Muntanya de Catalunya, prova puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC. El mateix dia es disputarà també l´onzena edició de la Marató i la Cursa de Sant Jaume, que inclou el Primer Campionat Nacional de Canicross. <BR> La cursa tindrà la sortida i l´arribada a la Plaça Major de Sant Llorenç Savall. La sortida de la Mitja Marató, puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya, i de la Marató serà a les 8:30 per les dones i a les 8:45 pels homes. El tancament de la mitja marató serà a les 12:30 i el de la marató a les 15:00. La sortida de la Cursa de Sant Jaume es farà a les 9:15 h i la del Canicross a les 9:30 h. La Cursa de Sant Jaume té un desnivell de 460 metres i un recorregut de 10,450 quilòmetres, mentre que la mitja marató consta de 21,097 quilòmetres i té un desnivell de 1.030 metres. La Marató té una distància de 42,192 quilòmetres i un desnivell de 2.260.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.