Campionat de Catalunya de 10km en ruta

0
480

Els atletes del Fila Team, Roger Roca i Benito Ojeda, correran el Campionat de Catalunya de 10 km. en ruta que es celebrarà aquest cap de setmana a Manresa. Per a l’atleta d’ Igualada, serà un pas més per a la preparació del seu objectiu: la Maratón de Sant Sebastià, mentres que per a Ojeda, té un atractiu especial degut a que és l’únic atleta que té al seu poder dos campionats en aquesta disciplina. En l’apartat femení, destaquem la presència de la manresana Meritxell Calduch que travessa un gran moment de forma i perdura invicta desde fa molts mesos. Per a l’atleta del C.A. Manresa esdevindrà una cursa amb un fort component emotiu degut a que serà l’ última cursa que disputarà amb el seu actual club el C.A. Manresa per posteriorment, passar a les ordres del Club Fila Team.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.