Primera Cursa de la UAB – 3 i 6 Km.

0
354

Amb motiu de la Festa Major 2005, el Servei d´Activitat Física (SAF) organitza la primera Cursa de la UAB, amb dos recorreguts possibles: un de 3 i un altre de 6 quilòmetres de distància aproximada. La inscripció estarà oberta fins a una hora abans de la cursa, que tindrà lloc el 3 de novembre, a les 11 hores. Podeu trobar la butlleta d´inscripció al web del SAF. | Un cop inscrits, les acreditacions es podran recollir des de les 8 fins a 10.30 hores del mateix dia de la Cursa. Ambdós recorreguts transcorreran per l´Eix Central del campus i tant la sortida com l´arribada tindran lloc al costat de les pistes de tennis. Només per participar, tots els inscrits tindran premis: un esmorzar en acabar la cursa, una samarreta i dos vals d´accés gratuït al SAF. A més a més es sortejaran cinc abonaments gratuïts al SAF per un any i vuit vals de 100 € a bescanviar per material esportiu. Finalment, hi hauran també premis especials per a la Facultat que hagi aportat més persones participants, a la persona més jove i a la de més edat inscrita, i al millor de cada recorregut. Hi haurà servei mèdic, de fisioteràpia i massatges al final de la cursa, tot a càrrec de la Unitat de Medicina Esportiva.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.