Primera Cursa de la UAB – 3 i 6 Km.

0
505

Amb motiu de la Festa Major 2005, el Servei d´Activitat Física (SAF) organitza la primera Cursa de la UAB, amb dos recorreguts possibles: un de 3 i un altre de 6 quilòmetres de distància aproximada. La inscripció estarà oberta fins a una hora abans de la cursa, que tindrà lloc el 3 de novembre, a les 11 hores. Podeu trobar la butlleta d´inscripció al web del SAF. | Un cop inscrits, les acreditacions es podran recollir des de les 8 fins a 10.30 hores del mateix dia de la Cursa. Ambdós recorreguts transcorreran per l´Eix Central del campus i tant la sortida com l´arribada tindran lloc al costat de les pistes de tennis. Només per participar, tots els inscrits tindran premis: un esmorzar en acabar la cursa, una samarreta i dos vals d´accés gratuït al SAF. A més a més es sortejaran cinc abonaments gratuïts al SAF per un any i vuit vals de 100 € a bescanviar per material esportiu. Finalment, hi hauran també premis especials per a la Facultat que hagi aportat més persones participants, a la persona més jove i a la de més edat inscrita, i al millor de cada recorregut. Hi haurà servei mèdic, de fisioteràpia i massatges al final de la cursa, tot a càrrec de la Unitat de Medicina Esportiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.