Presentació de la XI edició de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya

0
320

El passat dimarts 18 d’octubre va tenir lloc la presentació de la onzena edició de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya Gran Premi Diputació de Barcelona que es realitzarà a Sant Llorenç Savall el pròxim diumenge 30 d’octubre. En l’acte hi van intervenir el Sr Pere Alcober, diputat d’esports de la Diputació de Barcelona, Marta Argemí, Presidenta del Centre Excursionista Llorençà, Joan Solà, Regidor d’esports i l’alcalde Ricard Torralba. Aquesta any s’introdueix una nova modalitat. El Canicross, que esperem que de mica en mica es vagi consolidant.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.