Posa´t en forma, Barcelona!

0
364

"Som un grup d’entusiastes del running i ara ja farà dos anys que vam començar amb una idea que dues ex-atletes estaven molt il·lusionades a posar en marxa. Ens diem PONTENFORMABCN (BCN per Barcelona), doncs la nostra filosofia és posar-se en forma millorant la teva salut i la teva qualitat de vida, donant-te la oportunitat de gaudir de l’ambient d’entrenament i de competició (si ho desitjes), tant per carreres populars de 10km, mitjes maratons i maratons. Les pròximes cites son la Jean Bouin el 27 de novembre, i la San Silvestre el 31 de desembre, de moment com a objectius secundaris. Tot de cara a la gran cita, la marató del 26 de març a Barcelona! Qui no vulgui fer la marató també pot gaudir d’aquest dia fent només 10km. | El nostre principal objectiu és millorar la condició física, rentabilitzant al màxim l’esforç i donar la oportunitat d’entrenar en un grup amb altres persones del mateix nivell, d’una manera molt més agradable i motivant. Amb una planificació dissenyada per professionals i amb entrenaments presencials dos dies a la setmana. Portem dos anys d’experiència amb aquest grup, amb molt bons resultats. Si voleu més informació només cal que escriviu al nostre e-mail sense cap compromís. El nostre e-mail de contacte és pontenformabcn@yahoo.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.