Posa´t en forma, Barcelona!

0
451

"Som un grup d’entusiastes del running i ara ja farà dos anys que vam començar amb una idea que dues ex-atletes estaven molt il·lusionades a posar en marxa. Ens diem PONTENFORMABCN (BCN per Barcelona), doncs la nostra filosofia és posar-se en forma millorant la teva salut i la teva qualitat de vida, donant-te la oportunitat de gaudir de l’ambient d’entrenament i de competició (si ho desitjes), tant per carreres populars de 10km, mitjes maratons i maratons. Les pròximes cites son la Jean Bouin el 27 de novembre, i la San Silvestre el 31 de desembre, de moment com a objectius secundaris. Tot de cara a la gran cita, la marató del 26 de març a Barcelona! Qui no vulgui fer la marató també pot gaudir d’aquest dia fent només 10km. | El nostre principal objectiu és millorar la condició física, rentabilitzant al màxim l’esforç i donar la oportunitat d’entrenar en un grup amb altres persones del mateix nivell, d’una manera molt més agradable i motivant. Amb una planificació dissenyada per professionals i amb entrenaments presencials dos dies a la setmana. Portem dos anys d’experiència amb aquest grup, amb molt bons resultats. Si voleu més informació només cal que escriviu al nostre e-mail sense cap compromís. El nostre e-mail de contacte és pontenformabcn@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.