Benvingut a Barcelona Fit!

0
331

Som un grup de corredors que oferim serveis d´entrenament per a la Marató de Barcelona. Els nostres entrenadors estan dedicats a que vostè arribi a el millor estat físic de la seva vida en un ambient acollidor, divertit i segur. Estem en la nostra setmana quarta i tots corren bé i es diverteixen. Els seminaris van bé amb "´Dieta i Nutrició de la Marató"´ i "´Fisiologia de Córrer". Els corredors de Barcelona Fit planegen córrer la Jean Bouin el 27 de novembre. <br> Ànims, encara pots apuntar-te a Barcelona Fit!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.