Roger Roca prepara la Marató de Sant Sebastià al Vendrell

0
356

L’atleta del FILA TEAM Roger Roca, correrà el proper dia 23 d’octubre la Mitja Marató del Vendrell amb l’objectiu posat a la Marató de Sant Sebastià que tindrà lloc el dia 27 de novembre. El fondista igualadí, intentarà guanyar en un circuit exigent però que coneix bé, degut a que ja va obtenir la victòria a l’edició de l’any 2003. La Mitja Marató del Vendrell suposarà un test per a l’atleta, que vol començar a estar al seu màxim nivell de cara a poder millorar la seva marca personal a Sant Sebastià.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.