Marató Barcelona 2006

0
532

El pròxim diumenge 26 de març de 2006 a les 9:00 AM es posarà en marxa la nova Marató de Barcelona. Aquesta cursa disposarà d’un nou recorregut, que ha estat el més desitjat durant molt de temps per tots els amants de l’atletisme. Es tracta d’un circuit totalment urbà i planer, que passa per la majoria dels llocs més emblemàtics de la capital catalana: Plaça Espanya, Camp Nou, Diagonal, Passeig de Gràcia, Sagrada Família, Torre Agbar, Fòrum, Plaça Sant Jaume, Les Rambles i Plaça Catalunya, entre molts d’altres. La nova Marató de Barcelona 2006 està organitzada per quatre entitats: l’Ajuntament de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme, Turisme de Barcelona i la Plataforma per la Marató a Barcelona. Aquesta nova organització està disposada, amb el vostre ajut, a posicionar la nostra Marató allà on mereix, entre les més grans del continent europeu i de tot el món. D’aquesta manera, ja no et queda cap excursa per no apuntar-te ja a la NOVA MARATÓ DE BARCELONA. A més a més, t’oferim la possibilitat de què els teus familiars o amics t’acompanyin a la Marató Barcelona per gaudir de múltiples actes paral·lels a la cursa. | La Pasta Party, la Fira del Corredor i animacions durant tot el recorregut són algunes de les raons que t’oferim per no faltar-hi. Tot i que també, si no es veuen capacitats per realitzar els 42,195 quilòmetres, sempre poden disputar la prova de 10 quilòmetres que també es celebrarà juntament amb la Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.