La Cursa de Collserola arriba a la 15a edició

0
441

<b> El Centre Excursionista de Catalunya organitza, un any més, la Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola, que arriba a la seva 15ª edició el proper diumenge dia 23 d’octubre. </b> <br> Aquesta prova popular, que tradicionalment ha tingut un alt nivell de participació, pretén posar a l’abast de tothom els esports de muntanya per ajudar a convertir-los en una activitat habitual dels barcelonins que s’estimen la natura i que gaudeixen de l’activitat esportiva a l’aire lliure. És per això que la cursa s’organitza, des de fa 15 anys, en el privilegiat entorn natural que representa la serra de Collserola, que a més del seu interès paisatgístic, ofereix la possibilitat de gaudir de la muntanya a ben pocs minuts de la ciutat de Barcelona. La Cursa de Collserola és una activitat esportiva respectuosa amb el medi ambient que pretén, a més a més, fomentar la formació dels ciutadans, des de la vessant esportiva, per a què coneguin i respectin un medi natural tan interessant i proper com és Collserola.| L’itinerari de la cursa recorre la serra des del Parc de Cervantes (sortida a les 9:30h) fins al Velòdrom d’Horta, passant per camins de muntanya que portaran els participants per Sant Pere Màrtir, la Font del Món, Can Borni, la Font Groga, el Turó de Valldaura… El trajecte es converteix, a més a més, en un mirador perfecte des d’on tant els corredors com aquells que optin per completar el recorregut (15 quilòmetres) amb una passejada podran apreciar unes magnífiques vistes de la Ciutat Comtal amb el mar com a teló de fons. La Cursa i Caminada Popular de Muntanya de Collserola compleix quinze anys des que el Centre Excursionista la va organitzar per primera vegada el 1990. Des d’aleshores han estat molts els habitants de Barcelona i de les rodalies que han aprofitat aquest dia per passejar o córrer per Collserola. La inscripció és gratuïta, oberta a tothom, i cal fer-la a la seu del CEC abans de dijous dia 20 d’octubre. Inscripcions: Són gratuïtes Fins el dijous dia 20 d’octubre Horari: de 10 a 13h i de 17:30 a 21 hores Lloc: Centre Excursionista de Catalunya. c/Paradís, 10, pral. 08002 Barcelona. Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola Diumenge dia 23 d’octubre Sortida: Parc Cervantes (Línia 3, Zona Universitària) a les 9:30h Arribada: Velòdrom d’Horta (Línia 3, Mundet). Hi ha servei de guardaroba i trasllat des del lloc de la sortida fins al d’arribada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.