Víctor Gonzalo guanya la Mitja Marató de Mollerussa

0
606

Complint el pronòstics que li donaven la seva condició de campió de Catalunya de Marató, Víctor Gonzalo es va imposar clarament en la XVIII Mitja Marató de Mollerussa amb un temps de una hora deu minuts i quaranta nou segons. A gairebé un minut menys es situava el segon corredor, Albert Caballero, mentre que la tercera posició era pel corredor de l´Associació Atlètica Xafatolls, el palauenc Josep Llobera, actual campió individual de la Lliga Interclubs de Lleida. Amb tot la marca del corredor del Runnersworld queda lluny del rècord de la prova, que va establir Vicente Muñoz l´any 1992, cinc minuts per davall del temps d´enguany. Pel que fa a fèmines es va imposar Louise Brown, del C.A. Sant Celoni amb un magnífic temps de una hora setze segons i cinquanta-set dècimes i que la va deixar a poc més de mig minut d´igualar el rècord que l´any 1994 va fer Carmen Brunet. A més la va situar en la posició vint-i-u de la general absoluta, que van acabar uns 380 corredors. | La segona posició fou per la independent Raquel Torre, amb quinze minuts de diferència, i Toñi Hermoso, del C.A. Marathonians. Pel que fa a la classificació per equips els amfitrions Xafatolls es van imposar per tercer any consecutiu amb un temps acumulat de tres hores trenta nou minuts i onze segons, a vint minuts, però, del que l´equip Etonic va marcar l´any 1994. En segona posició es va situar l´equip aragonès del C.A. Olimpo i en tercera el del guanyador, el Runnersworld. La prova, organitzada pels Xafatolls i l´Ajuntament de Mollerussa, va tenir la més gran dificultat en un temps variable ja que els corredors van començar amb boira i van acabar amb sol. Entre les notes destacades de la cursa, la presència anunciada de l´ex-futbolista Luis Enrique que va despertar expectació pels diferents pobles per on va passar la prova, que foren el Palau d´Anglesola, Bellvís, el Poal, a més de Mollerussa, on hi havia la sortida i arribada. Recordar que l’organització va incorporar el sistema de “Champion Chip” per a la recollida del temps. D’aquesta manera, a cada atleta se li va entregar un xip, que van tornar a l’arribada i que es col·loca als cordons de les sabates esportives per tal que es tingui informació sobre el temps que tarda en fer tota la cursa i també el quart de marató. A més a més, i seguint la línia encetada fa dos anys, es va lliurar un objecte commemoratiu de qualitat a tots els corredors, que en aquest cas consistirà en una samarreta Pro Touch Dry Plus-Quick Dry, totalment transpirable i d’alta qualitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.