MITJA MARATÓ VILA DE PETREL

0
341

Diumenge 16 d’octubre, es va celebrar a terres alacantines la tercera edició de la Mitja Marató “Vila de Petrel” on l’ atleta del FILA TEAM Benito Ojeda corria per primera vegada. Ojeda només va poder entrar tercer a la meta per darrere dels atletes de Libia Ali Mabrouk El Zaidi i el marroquí Abderrahim El Tahiri. El guanyador va batre el record de la prova amb un temps de 1h.06:19 que estava en poder del marroquí El Mouaziz i la guanyadora en categoria femenina va ser la equatoriana Patricia Montalvo con 1h.28:34.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.