HAILE GEBRSELASSIE FA A LA MARATÓ D’ÀMSTERDAM EL MILLOR REGISTRE DE L’ANY (2h.06’20”)

0
2743

L’intent de l’ethiop Gebrselassie de batre el Rècord del Món ha d’esperar. A Àmsterdam va aconseguir un bon registre, el millor de l’any, però encara una mica llunyà del Rècord de Paul Tergat. Varen acabar la prova un total de 5.330 atletes, entre ells varis catalans i espanyols. Per part del Club d’Atletisme Calella també hi va haver una expedició prou nombrosa amb una 7 components del Grup de Fons (2 prendrien part a la Marató i la resta a la prova de 10 km. que es disputava el mateix dia). Els dos calellencs a la llarga distància van ser en Raul Claramunt i l’Albert Juhé. Tots dos van passar junts el pas de la Mitja Marató en 1h.28’21”, però abans del km. 30, en Raul va distanciar-se per tal de complir el seu objectiu de baixar de les 3 hores. Finalment, en Raul va acabar el 294è. i un temps de 2’58’15” i l’Albert, que feia la seva primera marató, va parar el crono en 3h.08’10”. | A la prova de 10 km. en la que varen completar el recorregut un total de 3.400 atletes, el millor calellenc va ser en David Beltrán que va acabar en un fantàstic 83è. lloc i un temps de 39’24”. El veterà Pepe Mejías va ser el següent (102 i 40’24”). Tot seguit, en Marc Campal i en Laureano Garcia amb 45’14”. I el darrer representant de l’entitat calellenca, en Javi Mula amb 49’03”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.