COMUNICAT COMISSIO ORGANITZADORA MITJA MARATO SANT CUGAT

0
733

Davant els comentaris sobre la distància real del recorregut de la 22ena edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, la comissio organitzadora ha remesurat, un cop finalitzada la prova, doblement el circuit amb aparells medidors correctament homologats. Com a resultat d´aquest nou mesurament s´ha detectat una diferència de – 284,95 metres sobre els 21.097 de la distància oficial mesurada inicialment. L´error s´ha detectat en un tram del circuit més curt del previst. Per aquest motiu, la Comissio Organitzadora vol demanar disculpes als corredors per aquest minim error comés, sense que això faci oblidar que, tant les excel.lents condicions meteorològiques d´avui com un circuit molt ràpid, especialment els ultims kilòmetres, han col.laborat en les classificacions finals dels participants. | La Comissio Organitzadora vols agriar i felicitar a tots els corredors que avui han participat en aquesta 22ena edició de la Mitja Marató de Sant Cugat i alhora es marca l´objectiu de millorar els errors que en el transcurs d´aquesta edició s´hagin pogut produir.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.