APUNTA´T… a la Cursa de les Dones

0
583

El 23 d´octubre se celebra la festa de les dones corredores, una festa de l´esport solament per a tu. Prepara´t per a un matí esportiu amb el millor ambient i nombrosos regals. A les 9:30 hores es donarà la sortida a la Cursa de les Dones al davant de l´Estació de França, en l´Avinguda Marquès de l´Argentera i finalitzareu novament al mateix lloc. En la zona de sortida i arribada se celebrarà un megafestival de fitness urbà. Hi haurà música en viu i tot per nomès… 4 euros. I el més important És que estaràs col·laborant amb la Asociación Española contra el Cáncer.| * 5 km: Veloç per a les més rapides, asequible per a les principiants… Una distancia pensada per a totes. * Festival d´aeròbic: La millor música en l´ambient més esportiu… El postre ideal per finalitzar la cursa! * Múltiples categories: Fes la combinació que vulguis i corre amb la teva familia, les teves companyes de treball o les amigues del gimnàs. Crea l´equip que més t´agradi i a còrrer! * Ajuda contra el càncer: Dels quatre euros que pagues d´inscripció, 1 euro anirà destinat a la Asociación Española Contra el Cáncer. La inversió més solidaria per ajudar i prevenir en la lluïta contra el càncer de mama. * Regals per a totes: Començant per la samarreta-pitrall, totes les corredores seràn obsequiades amb diversos regals en acabar la prova. L´últim dia per a la inscripció és el dijous 20 d´octubre. No ho deixes per a més tard!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.