APUNTA´T… a la Cursa de les Dones

0
386

El 23 d´octubre se celebra la festa de les dones corredores, una festa de l´esport solament per a tu. Prepara´t per a un matí esportiu amb el millor ambient i nombrosos regals. A les 9:30 hores es donarà la sortida a la Cursa de les Dones al davant de l´Estació de França, en l´Avinguda Marquès de l´Argentera i finalitzareu novament al mateix lloc. En la zona de sortida i arribada se celebrarà un megafestival de fitness urbà. Hi haurà música en viu i tot per nomès… 4 euros. I el més important És que estaràs col·laborant amb la Asociación Española contra el Cáncer.| * 5 km: Veloç per a les més rapides, asequible per a les principiants… Una distancia pensada per a totes. * Festival d´aeròbic: La millor música en l´ambient més esportiu… El postre ideal per finalitzar la cursa! * Múltiples categories: Fes la combinació que vulguis i corre amb la teva familia, les teves companyes de treball o les amigues del gimnàs. Crea l´equip que més t´agradi i a còrrer! * Ajuda contra el càncer: Dels quatre euros que pagues d´inscripció, 1 euro anirà destinat a la Asociación Española Contra el Cáncer. La inversió més solidaria per ajudar i prevenir en la lluïta contra el càncer de mama. * Regals per a totes: Començant per la samarreta-pitrall, totes les corredores seràn obsequiades amb diversos regals en acabar la prova. L´últim dia per a la inscripció és el dijous 20 d´octubre. No ho deixes per a més tard!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.