Es preparan els 100 Km i 50 Km en pista de Terrassa del 22 d´octubre

0
432

Dissabte 22 d’Octubre de 2005 a partir de les 7 h del mati Pistes d’atletisme Zona Esportiva de Can Jofresa – Terrassa Organitza: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa Associació Recreativa Esportiva Cultural AREC-Can Palet Penya 100 km Domingo Catalán Reglament 100 km en pista – Ciutat de Terrassa 1.- Amb l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la col.laboració de l’AREC-Can Palet (Associació Recreativa Esportiva i Cultural), la Penya 100 km Domingo Catalán i la direcció técnica d’en Jordi Mangot, organitzem els 100 km en pista Ciutat de Terrassa a celebrar el proper dia 22 d’octubre a les pistes d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa (Terrassa) | 2.- La cursa resta oberta a tota mena de participants a partir de 18 anys, sense distinció de sexe o nacionalitat. 3.- Horari i programa de les curses: 07 hores Sortida dels 100 km carrers 1, 2 i 3 10 hores Sortida dels 50 km carrers 1, 2 i 3 (sortida carrers 3 i 4) 16 hores Cursa infantil de 1,5 km carrer 4 16.30 hores Cursa de 5 km, categoria femenina, amb titol de Campionat de Terrassa carrer 4 17,30 hores Cursa de 10 km, categoria masculina, amb titol de Campionat de Terrassa carrer 4 Totes les distancies estàn certificades i homologades per la Federació Catalana d’Atletisme El temps màxim per a finalitzar la prova dels 100 km serà de 16 hores El temps màxim per a finalitzar la prova dels 50 km serà de 8 hores 4.- Per completar la distancia de 100 km caldrà donar un total de 250 voltes a la pista, que té una corda de 400 metres. Els Srs, Jutges designats per la Federació, així com els propis organitzadors, es cuidaràn de controlar el nombre de voltes de cada corredor/a. 5.- Trofeus i diplomes – Als tres primers dels 100 km (categories masculina i femenina) – Als tres primers dels 50 km (categories masculina i femenina) – Medalles als tres primers de la resta de curses (categories masculina i femenina) Tots els que finalitzin la prova rebran una samarreta commemorativa, una ampolla de cava i obsequis 6.- Hi haurà el servei corresponent d’avituallament de beguda i menjar adequat per aquest tipus de prova 7.- El control de temps es farà pel sistema de xip 8.- L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprobar l’edat o la identitat de l’atleta 9.- Es recomana que els participants hagin pasta una revisió medica de cara a les característiques d’una prova de llarga durada. 10.- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, si bé, l’organització es reserva el dret de suspendre-la. 11.- L’organització no es fa responsable dels accidents i perjudicis morals i/o materials que poguessin patir els participants i espectadors abans, durant o desprès d’aquesta prova. 12.- pel spl fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat en el mateix serà resolt per l’organització. 13.- Les reclamacions es faran per escrit, una vegada acabada la cursa, al Jutge àrbitre, acompanyada per un dipòsit de 30 € en el plaç màxim de 15 minuts desprès de coneguda la classificació. Si es aceptada es retornarà el dipòsit. El veredicte de l’organització serà inapel.lable. 14.- LLOCS D’INSCRIPCIONS IMCET Font Vella, 28 Terrassa Tel. 937832711 de 9 a 15 i de 17 a 20 hores ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL CAN JOFRESA Badalona, s/nº Terrassa INTERNET www.mitjaterrassa.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.