Es preparan els 100 Km i 50 Km en pista de Terrassa del 22 d´octubre

0
340

Dissabte 22 d’Octubre de 2005 a partir de les 7 h del mati Pistes d’atletisme Zona Esportiva de Can Jofresa – Terrassa Organitza: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa Associació Recreativa Esportiva Cultural AREC-Can Palet Penya 100 km Domingo Catalán Reglament 100 km en pista – Ciutat de Terrassa 1.- Amb l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la col.laboració de l’AREC-Can Palet (Associació Recreativa Esportiva i Cultural), la Penya 100 km Domingo Catalán i la direcció técnica d’en Jordi Mangot, organitzem els 100 km en pista Ciutat de Terrassa a celebrar el proper dia 22 d’octubre a les pistes d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa (Terrassa) | 2.- La cursa resta oberta a tota mena de participants a partir de 18 anys, sense distinció de sexe o nacionalitat. 3.- Horari i programa de les curses: 07 hores Sortida dels 100 km carrers 1, 2 i 3 10 hores Sortida dels 50 km carrers 1, 2 i 3 (sortida carrers 3 i 4) 16 hores Cursa infantil de 1,5 km carrer 4 16.30 hores Cursa de 5 km, categoria femenina, amb titol de Campionat de Terrassa carrer 4 17,30 hores Cursa de 10 km, categoria masculina, amb titol de Campionat de Terrassa carrer 4 Totes les distancies estàn certificades i homologades per la Federació Catalana d’Atletisme El temps màxim per a finalitzar la prova dels 100 km serà de 16 hores El temps màxim per a finalitzar la prova dels 50 km serà de 8 hores 4.- Per completar la distancia de 100 km caldrà donar un total de 250 voltes a la pista, que té una corda de 400 metres. Els Srs, Jutges designats per la Federació, així com els propis organitzadors, es cuidaràn de controlar el nombre de voltes de cada corredor/a. 5.- Trofeus i diplomes – Als tres primers dels 100 km (categories masculina i femenina) – Als tres primers dels 50 km (categories masculina i femenina) – Medalles als tres primers de la resta de curses (categories masculina i femenina) Tots els que finalitzin la prova rebran una samarreta commemorativa, una ampolla de cava i obsequis 6.- Hi haurà el servei corresponent d’avituallament de beguda i menjar adequat per aquest tipus de prova 7.- El control de temps es farà pel sistema de xip 8.- L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprobar l’edat o la identitat de l’atleta 9.- Es recomana que els participants hagin pasta una revisió medica de cara a les característiques d’una prova de llarga durada. 10.- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, si bé, l’organització es reserva el dret de suspendre-la. 11.- L’organització no es fa responsable dels accidents i perjudicis morals i/o materials que poguessin patir els participants i espectadors abans, durant o desprès d’aquesta prova. 12.- pel spl fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat en el mateix serà resolt per l’organització. 13.- Les reclamacions es faran per escrit, una vegada acabada la cursa, al Jutge àrbitre, acompanyada per un dipòsit de 30 € en el plaç màxim de 15 minuts desprès de coneguda la classificació. Si es aceptada es retornarà el dipòsit. El veredicte de l’organització serà inapel.lable. 14.- LLOCS D’INSCRIPCIONS IMCET Font Vella, 28 Terrassa Tel. 937832711 de 9 a 15 i de 17 a 20 hores ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL CAN JOFRESA Badalona, s/nº Terrassa INTERNET www.mitjaterrassa.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.