L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 GUNYADOR DEL “TROFEO PROMOCIӔ

0
435

Diumenge 9 d’octubre va tenir lloc la disputa de la tercera i darrera jornada del “Trofeu Promoció” a l’Estadi “Joan Serrahima” de Barcelona.<br> Per quarta ocasió en els cinc anys que es disputa aquest tradicional Trofeu el guanyador final ha estat L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Aquesta ha estat l’any més disputat amb només onze punts i mig d’avantatge entre els riberencs i el C. A. Manresa, 261,5 punts per 253 punts dels del Bages. El Pratenc A. A. va completar el pòdium amb 119 punts. En aquesta darrera jornada van destacar: Primers llocs: Maria Aznar en 150 metres llisos; Ester Garcia en salt de llargada; Relleu de 4 x 80 metres llisos infantil femení compost per Maria Aznar, Ester Garcia, Carolina Navarro i Alba Manzano; Relleu de 4 x 80 metres llisos infantil masculí compost per Pau Soler, Martí Costa, Alex Codina i Marc Fernández; Relleu de 4 x 100 metres llisos cadet masculí compost per Oriol Piqueras, Alvaro Valladares, Carlos González i Marcos Torchia; Relleu de 4 x 100 metres llisos cadet femení compost per Irene Luque, Diana Fortuny, Diana Vázquez i Marta Roca. Segons llocs: Patricia Torralba en salt amb perxa cadet. Tercers llocs: Diana Vázquez en 300 metres llisos i llançament de la javelina; Sergi Guijo en llançament del martell infantil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.