L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 GUNYADOR DEL “TROFEO PROMOCIӔ

0
346

Diumenge 9 d’octubre va tenir lloc la disputa de la tercera i darrera jornada del “Trofeu Promoció” a l’Estadi “Joan Serrahima” de Barcelona.<br> Per quarta ocasió en els cinc anys que es disputa aquest tradicional Trofeu el guanyador final ha estat L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Aquesta ha estat l’any més disputat amb només onze punts i mig d’avantatge entre els riberencs i el C. A. Manresa, 261,5 punts per 253 punts dels del Bages. El Pratenc A. A. va completar el pòdium amb 119 punts. En aquesta darrera jornada van destacar: Primers llocs: Maria Aznar en 150 metres llisos; Ester Garcia en salt de llargada; Relleu de 4 x 80 metres llisos infantil femení compost per Maria Aznar, Ester Garcia, Carolina Navarro i Alba Manzano; Relleu de 4 x 80 metres llisos infantil masculí compost per Pau Soler, Martí Costa, Alex Codina i Marc Fernández; Relleu de 4 x 100 metres llisos cadet masculí compost per Oriol Piqueras, Alvaro Valladares, Carlos González i Marcos Torchia; Relleu de 4 x 100 metres llisos cadet femení compost per Irene Luque, Diana Fortuny, Diana Vázquez i Marta Roca. Segons llocs: Patricia Torralba en salt amb perxa cadet. Tercers llocs: Diana Vázquez en 300 metres llisos i llançament de la javelina; Sergi Guijo en llançament del martell infantil.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.