Triatló: Santi Pellejero i Núria Padrisa guanyen el Ciutat de Barcelona

0
348

El Club Natació Catalunya va organitzar el passat dissabte 8 d´octubre la XVII ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de triatló, prova de la distància olímpica limitada a 400 participants que va estar guanyada pel mataroní Santi Pellejero (C.N. Mataró) i la moianesa Núria Padrisa (C.N. Mijas). El triatleta manresà de la selecció estatal a la Copa del Món i guanyador de 3 edicions d´aquesta prova Xavier Llobet (C.N. Mijas) va participar lluny de les seves millors condicions i en plena fase de recuperació activa d´una lesió que l´impedeix córrer a peu al seu nivell, va prendre part a la competició i després de finalitzar el segment inicial de natació en segona posició per darrera de Pellejero, al segment de ciclisme va portar la iniciativa al grup capdavanter format per 3 triatletes al decurs de les 5 voltes del segon segment, portant a roda a Pellejero i al jove Francesc Godoy (C.N. Barcelona). Altres aspirants a la victòria com José Maria Merchan (C.N. Reus Ploms-Excelent) i Isaac López (C.N. Mijas) es van incorporar junts al ciclisme a més d´un minut del grup capdavanter, realitzant Merchan el segment ciclista en solitari.1 Godoy va iniciar la definitiva cursa a peu de 10 km en primera posició a un ritme elevadíssim, però a la primera de les 3 voltes va tenir problemes físics que li van impedir lluitar per la victòria, encara que es va mantenir en competició per assolir la primera posició final a la categoria júnior. Santi Pellejero, actual sots campió d´Espanya d´aquatló va superar a Godoy per dominar la resta de la prova, assolint una gran victòria absoluta i creuant la línia d´arribada amb un temps final de 1 h 57 min 35 s. José Maria Merchan va finalitzar en segona posició a 1 min 7 segons de Pellejero i per davant d´Isaac López, que va ser el primer sub 23 de la classificació final. Rubén Bravo i Xavier Llobet van assolir la quarta i cinquena posicions, respectivament, donant la victòria per equips al Club Natación Mijas-TrialAndalus. Núria Padrisa i Núria Gascuñana (Esport Masters) van realitzar el segment de ciclisme juntes, iniciant el segment final de cursa a peu amb més de 5 minuts de retràs per darrera de Mònica Pellejero (C.N. Mataró) que va estar situada en primera posició fins la tercera volta de la cursa a peu final, punt a on va ser neutralitzada per Padrisa que va guanyar la prova amb un temps final de 2 h 16 min 40 s. Pellejero i Gascuñana van assolir la segona i tercera posicions, respectivament. Les dones del Centre Natació Mataró van guanyar a la classificació dels equips femenins.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.