Triatló: Santi Pellejero i Núria Padrisa guanyen el Ciutat de Barcelona

0
432

El Club Natació Catalunya va organitzar el passat dissabte 8 d´octubre la XVII ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de triatló, prova de la distància olímpica limitada a 400 participants que va estar guanyada pel mataroní Santi Pellejero (C.N. Mataró) i la moianesa Núria Padrisa (C.N. Mijas). El triatleta manresà de la selecció estatal a la Copa del Món i guanyador de 3 edicions d´aquesta prova Xavier Llobet (C.N. Mijas) va participar lluny de les seves millors condicions i en plena fase de recuperació activa d´una lesió que l´impedeix córrer a peu al seu nivell, va prendre part a la competició i després de finalitzar el segment inicial de natació en segona posició per darrera de Pellejero, al segment de ciclisme va portar la iniciativa al grup capdavanter format per 3 triatletes al decurs de les 5 voltes del segon segment, portant a roda a Pellejero i al jove Francesc Godoy (C.N. Barcelona). Altres aspirants a la victòria com José Maria Merchan (C.N. Reus Ploms-Excelent) i Isaac López (C.N. Mijas) es van incorporar junts al ciclisme a més d´un minut del grup capdavanter, realitzant Merchan el segment ciclista en solitari.1 Godoy va iniciar la definitiva cursa a peu de 10 km en primera posició a un ritme elevadíssim, però a la primera de les 3 voltes va tenir problemes físics que li van impedir lluitar per la victòria, encara que es va mantenir en competició per assolir la primera posició final a la categoria júnior. Santi Pellejero, actual sots campió d´Espanya d´aquatló va superar a Godoy per dominar la resta de la prova, assolint una gran victòria absoluta i creuant la línia d´arribada amb un temps final de 1 h 57 min 35 s. José Maria Merchan va finalitzar en segona posició a 1 min 7 segons de Pellejero i per davant d´Isaac López, que va ser el primer sub 23 de la classificació final. Rubén Bravo i Xavier Llobet van assolir la quarta i cinquena posicions, respectivament, donant la victòria per equips al Club Natación Mijas-TrialAndalus. Núria Padrisa i Núria Gascuñana (Esport Masters) van realitzar el segment de ciclisme juntes, iniciant el segment final de cursa a peu amb més de 5 minuts de retràs per darrera de Mònica Pellejero (C.N. Mataró) que va estar situada en primera posició fins la tercera volta de la cursa a peu final, punt a on va ser neutralitzada per Padrisa que va guanyar la prova amb un temps final de 2 h 16 min 40 s. Pellejero i Gascuñana van assolir la segona i tercera posicions, respectivament. Les dones del Centre Natació Mataró van guanyar a la classificació dels equips femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.