TARDA ATLÈTICA AL DELTA DE L ’EBRE

0
1747

El pasta dissabte dia 8 d’ octubre, es va celebrar el “Memorial Jeroni Joan”, a Sant Jaume d´Enveja. La prova es va realitzar sobre un circuit de poc més de cinc-cents metres en el que homes y dones van recórrer cinc y tres quilòmetres respectivament. En categoría masculina, el triomf va ser per a l’atleta marroquí Abdelgani El Asani seguit de l’atleta del FILA TEAM Benito Ojeda que no va poder revalidar el títol que va aconseguir l’any 2003. Va completar el podi, Juan Luís Pérez del club Scorpio de Saragossa. En categoria femenina, la vencedora fou l’atleta lleidatana Laura Rosell seguida de la Marta Gómez, las dues del club Integra II.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.