Mitja Marató Ripoll-Sant Joan de les Abadesses-Ripoll

0
440

Un any més ens podem retrobar a la Mitja Marató Ripoll-Sant Joan de les Abadesses-Ripoll que es celebrarà el proper dia 20 de novembre de 2005. Per segon any consecutiu l´Ajuntament de Ripoll es fa càrrec de l´organització d´aquest important esdeviment esportiu a la comarca del Ripollès. Com a novetats destacar que aquest any el recorregut variarà una miqueta ja que s´entrarà fins al centre de Sant Joan de les Abadesses. També s´han incrementat força els premis per als primers classificats tant en homes com en dones. També es podrà gaudir a Ripoll de diferents activitats complementàries que s´organitzaran el mateix cap de setmana de la cursa. Us seguirem informant. Grup organitzador del Campionat Internacional d´Atletisme de Fons del Ripollès. Ajuntament de Ripoll.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.