Mitja Marató Ripoll-Sant Joan de les Abadesses-Ripoll

0
572

Un any més ens podem retrobar a la Mitja Marató Ripoll-Sant Joan de les Abadesses-Ripoll que es celebrarà el proper dia 20 de novembre de 2005. Per segon any consecutiu l´Ajuntament de Ripoll es fa càrrec de l´organització d´aquest important esdeviment esportiu a la comarca del Ripollès. Com a novetats destacar que aquest any el recorregut variarà una miqueta ja que s´entrarà fins al centre de Sant Joan de les Abadesses. També s´han incrementat força els premis per als primers classificats tant en homes com en dones. També es podrà gaudir a Ripoll de diferents activitats complementàries que s´organitzaran el mateix cap de setmana de la cursa. Us seguirem informant. Grup organitzador del Campionat Internacional d´Atletisme de Fons del Ripollès. Ajuntament de Ripoll.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.