Catalunya, Campiona del Món de Curses de Muntanya i Ester Hernández, tercera en categoria femenina

0
595

La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya s´ha proclamat aquest cap de setmana Campiona del Món, en la setena i última prova de les Buff Skyrunner World Series, celebrada a l´illa de Borneo (Malàisia). La cursa, de 21 quilòmetres de distància, es disputava al Mount Kinabalu, (4.095 m), amb sortida a la cota 1.800 i arribada a l´entrada del parc, a 1.500 metres. Catalunya partia com a favorita per emportar-se el títol per equips, si bé, tant italians com anglesos, també tenien moltes opcions per aconseguir-ho. | Els bons resultats dels esportistes de casa nostra a Malàisia i, especialment, la regularitat que han dut durant tota la temporada, han convertit Catalunya en la vencedora del primer Campionat del Món que es disputa per equips, amb 1.538 punts. En segon lloc, han quedat els italians, amb 1.325 punts, i tercers, els anglesos amb 1.321. Ester Hernández, tercera en categoria femenina Per la seva banda, la catalana Ester Hernández ha aconseguit, per segon any consecutiu, el tercer lloc del Campionat del Món, amb 328 punts, Roser Español, el cinquè, i l´altra corredora catalana absent a Malàisia per motius laborals i Campiona del Món 2004, Anna Serra, finalitza el Campionat en quart lloc. El títol és per la francesa Corinne Favre, amb 400 punts. A la cursa, Roser Español va aconseguir col·locar-se en quart lloc i Ester Hernández va finalitzar en setena posició, aconseguint la millor classificació en categoria de dones de les nostres representants en aquesta prova, que va guanyar la txeca Anna Pichrtova. L´arribada de l´equip català està prevista pel proper dimarts 4 d´octubre a les 12 del migdia a l´aeroport del Prat, en un vol procedent d´Amsterdam.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.