Benito Ojeda i Meritxell Calduch guanyadors de la Carrera Penya Blaugrana de Santpedor.

0
508

Els atletes del FILA TEAM Benito Ojeda i Meritxell Calduch van ser els guanyadors en categoria masculina i femenina respectivament a la Cursa Blaugrana de Santpedor. Sobre un exigent recorregut de 10km., l’ atleta català va avantatjar en poc més de 50 metres al segon clasificat, el chilé afincat a Rubí, Karin Marín. El tercer lloc va ser per l’ atleta del Fila Domingo Catalán Josep Mª Rosselló. L’ atleta manresana per la seva part, no va tenir més oposició que el seu propi ritme i cap rival va poder acompanyar-la en cap moment. <br> MONTSE MAS “SUMA Y SIGUE” <br> L’ atleta del F.C. Barcelona va tornar a guanyar una Milla Urbana, aquesta vegada ubicada a Vilafranca, i amb un temps de 5:21 seguida de la seva companya d’ equip Anna Bové a un segon. En categoría masculina, el guanyador va ser Abdelgani Hasani seguit de l’ atleta d’ Igualada Víctor Montaner.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.