Barcelona organitzarà l´Europeu d´atletisme a l´aire lliure el 2010

0
493

<b> Per error nostre, hem citat com a font a la Federació Catalana d´Atletisme, demanem disculpes si ha pogut molestar. </b>. <br> Barcelona ha estat la ciutat escollida per organitzar els Campionats d´Europa d´atletisme a l´aire lliure del 2010. Així ho ha anunciat aquest diumenge l´Associació Europea d´Atletisme, reunida a Amsterdam. L´AEA havia escollit anys enrere la candidatura de Madrid, però la capital espanyola va desdir-se´n després del fracàs de la seva candidatura olímpica. Després de conèixer la renúncia del consistori madrileny, l´Ajuntament barceloní va oferir-se a acollir aquest esdeveniment, el tercer en importància en el calendari atlètic. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.