Barcelona organitzarà l´Europeu d´atletisme a l´aire lliure el 2010

0
313

<b> Per error nostre, hem citat com a font a la Federació Catalana d´Atletisme, demanem disculpes si ha pogut molestar. </b>. <br> Barcelona ha estat la ciutat escollida per organitzar els Campionats d´Europa d´atletisme a l´aire lliure del 2010. Així ho ha anunciat aquest diumenge l´Associació Europea d´Atletisme, reunida a Amsterdam. L´AEA havia escollit anys enrere la candidatura de Madrid, però la capital espanyola va desdir-se´n després del fracàs de la seva candidatura olímpica. Després de conèixer la renúncia del consistori madrileny, l´Ajuntament barceloní va oferir-se a acollir aquest esdeveniment, el tercer en importància en el calendari atlètic. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.