David Royo i Adriana Farrés guanyen l´aquatló del Prat

0
462

El passat dissabte 1 d´octubre es va disputar la 3a edició de l´Aquatló del Prat de Llobregat amb un total de 153 participants. La competició principal va tenir els habituals 3 segments en línia amb 2´5 km de cursa a peu, 1000 metres de natació i 2´5 km de cursa a peu final, disputant-se abans 2 sèries de promoció a on van participar infants de totes les edats amb bones condicions per la natació. Sergi Martínez (C.N. Catalunya) fou el més ràpid al primer segment. Tot seguit David Royo (C.N. Mataró) va remuntar espectacularment a la natació, passant a situar-se en primera posició provisional seguit per Rubén Sanz (Prat-Triatló). Al tercer segment de 2´5 km de cursa a peu Royo va dominar la prova per creuar la línia de meta en primera posició amb un temps final de 28 min 53 s traient a Sanz 17 segons. Oriol Ausiró (C.N. Vic – ETB) i Richard Calle (Prat – Triatló) van finalitzar en tercera i quarta posicions, respectivament.| Adriana Farrés (Prat -Triatló) va tenir la oposició inicial de Núria Gascuñana (Esmas), per dominar la prova a partir del segment de natació. Farrés va guanyar amb un temps de 33 min 44 s, Gascuñana va finalitzar en segona posició i Berta Meseguer (Prat -Triatló) va assolir la tercera posició. El Prat-Triatló va guanyar a les classificacions per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.