CAMINADA DE NIT A LA TORRE DEL MORO

0
680

L’Octubre s’acosta i amb ell la celebració d’una important activitat lúdica i esportiva: la CAMINADA DE NIT A LA TORRE DEL MORO. L’edició d’enguany tindrà lloc el DISSABTE 15 D’OCTUBRE, essent la concentració de participants a la Plaça de Sant Corneli, darrera l’església de Cardedeu, i la sortida es donarà a les 6,30 de la tarda. El recorregut, és pràcticament igual al de l’any passat, i només canvia una mica el camí de baixada. El fet de conservar el mateix camí de pujada es degut a que volem mantenir una relativa suavitat en el trajecte, i aquest camí és dels pocs que permet fer-ho. L’hora de sortida serà a DOS QUARTS DE SET DE LA TARDA. La distància a recórrer serà d’uns 13 QUILÒMETRES i el PREU D’INSCRIPCIÓ DE 6 EUROS.| En acabar el recorregut hi haurà botifarrada i beguda per a tots els participants. Durant el trajecte trobareu 3 punts d’avituallament, un d’ells, el de la Torre del Moro, amb pomes per a recuperar forces. També donarem un obsequi a tots els que ens acompanyin en aquesta festa esportiva. També volem recordar-vos que PORTEU UN LOT. És una caminada nocturna. NO HI FALTEU. US ESPEREM

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.