El programa BarcelonaFit comença el dissabte a Sabadell

0
483

El pla d´entrenament BarcelonaFir, dirigit per l´olímpic australià Mike Power i orientat a la Marató de Barcelona 2006, comença el proper dissabte, 26 a Sabadell. El pla, que sugereix un entorn relaxat, divertit y segur, proposa: Un pla d´entrenament fàcil de seguir per a tots els nivells. Seminaris a la majoria de les nostres curses d´entrenament setmanals. La samarreta exclusiva d´entrenament de Barcelona Fit. Curses en grup tots els dissabtes al matí. Un grup de debat en línia per tal que puguis estar en contacte amb els altres participants del programa. Entrenadors i assistents amb grans coneixements de la matèria que t´ajudaran en tot el que calgui. Consulta més dades a <a href="http://www.barcelonafit.com">BarcelonaFit.com</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.