Bona actuació dels atletes catalans al Campionat del Món

0
530

<b> S’ha disputat la setzena edició dels Campionats del Món d’Atletisme de Veterans a Sant Sebastià. </b> <br> Un esdeveniment esportiu que enguany ha aplegat a 6.160 participants dels cinc continents. Els campionats de veterans tenen el mateix programa que qualsevol campionat internacional i les categories estan emmarcades en franges de cinc en cinc anys. Dins de l’equip espanyol va destacar la presència dels atletes catalans amb una important participació i uns magnífics resultats. Amb una participació de 190 atletes, 145 homes i 45 dones, els atletes catalans van aconseguir un total de 12 medalles en les proves individuals i 9 medalles en les competicions per equips.| Destaquen els dos títols de campions del món aconseguits per Ignasi Anguera en la prova de salt amb perxa en M35, i també la medalla d’or per Xavier Sánchez en els 3.000 metres obstacles de M35. Seguint amb els homes, Josep Lluís Velasco va obtenir la medalla de plata en llançament de martell en M40, i també el segon lloc va ser per Jordi Bello en els 3.000 m obstacles en M40. Cinc medalles de bronze es van aconseguir a càrrec de Valentí Huch en 200 metres en M85, Fabià Campo en els 1.500 metres en M55, Carles Olivares en els 5 km marxa en M70, Ignasi Melo en els 20 km marxa en M50, i Francesc del Rio en els 3.000 m obstacles en M45. En dones, s’ha destacar a la Maria Rosa Escribano que va aconseguir dues medalles de plata en les proves de salt d’alçada i triple salt en M45. Així com a Carme García que va obtenir la medalla de bronze en els 5.000 m marxa. Com ja hem assenyalat, els atletes catalans també van obtenir un total de 9 medalles en les diferents proves de relleus i cros per equips, així com també van aconseguir batre un total de 14 rècords d’Espanya i 12 de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.