PARTICIPEU COM A CORREDORS O VOLUNTARIS DE L’ORGANTZACIÓ !!

0
366

El diumenge 16 d’octubre tindrà lloc la 22ª edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada conjuntament pel Club Muntanyenc, el club de Natació de Sant Cugat i l’Ajuntament del municipi. La Mitja Marató de Sant Cugat és una de les més importants i antigues que es fan a Catalunya. Aquest any tenim dos nous patrocinadors: La Caixa de Terrassa i confeccions esportives Marcet. Degut als canvis urbanístics de Sant Cugat s’ha variat una mica el circuit, fet que s’aprofita per eliminar desnivells i fer el recorregut més planer. La sortida es farà des de la plaça dels Quatre Cantons i l’arribada estarà situada al mateix lloc de l’any passat, la Rambla del Celler, per aprofitar els molts avantatges i serveis que ens ofereixen les instal·lacions de la zona esportiva municipal.| Les inscripcions es poden fer a la nova seu del CLUB MUNTANYENC, del 28 de setembre fins el 14 d’octubre o bé per internet, del 28 de setembre fins el 13 d’octubre a la pàgina web del club: www.clubmuntanyenc.org. Hi haurà trofeu pels tres primers corredors en totes les categories. Les inscripcions es tancaran en arribar a 1.100 atletes. El preu d’inscripció és de 10˛. Pels socis del CMSC I EL CNSC és de 7 ˛ . El preu de les inscripcions fora de termini és de 15 ˛. Aquest any l’obsequi tant pels corredors com pels voluntaris és el d’una bossa per sabatilles esportives i una samarreta tècnica. També al final de la cursa es sortejaran lots de material esportiu entre els corredors i els voluntaris d’aquesta mitja marató. Des d’aquí animen a tots els socis a participar en aquesta mitja Marató bé com a corredors o com a voluntaris. Els voluntaris s’han d’inscriure al club a partir del primer d’octubre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.