PARTICIPEU COM A CORREDORS O VOLUNTARIS DE L’ORGANTZACIÓ !!

0
473

El diumenge 16 d’octubre tindrà lloc la 22ª edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada conjuntament pel Club Muntanyenc, el club de Natació de Sant Cugat i l’Ajuntament del municipi. La Mitja Marató de Sant Cugat és una de les més importants i antigues que es fan a Catalunya. Aquest any tenim dos nous patrocinadors: La Caixa de Terrassa i confeccions esportives Marcet. Degut als canvis urbanístics de Sant Cugat s’ha variat una mica el circuit, fet que s’aprofita per eliminar desnivells i fer el recorregut més planer. La sortida es farà des de la plaça dels Quatre Cantons i l’arribada estarà situada al mateix lloc de l’any passat, la Rambla del Celler, per aprofitar els molts avantatges i serveis que ens ofereixen les instal·lacions de la zona esportiva municipal.| Les inscripcions es poden fer a la nova seu del CLUB MUNTANYENC, del 28 de setembre fins el 14 d’octubre o bé per internet, del 28 de setembre fins el 13 d’octubre a la pàgina web del club: www.clubmuntanyenc.org. Hi haurà trofeu pels tres primers corredors en totes les categories. Les inscripcions es tancaran en arribar a 1.100 atletes. El preu d’inscripció és de 10˛. Pels socis del CMSC I EL CNSC és de 7 ˛ . El preu de les inscripcions fora de termini és de 15 ˛. Aquest any l’obsequi tant pels corredors com pels voluntaris és el d’una bossa per sabatilles esportives i una samarreta tècnica. També al final de la cursa es sortejaran lots de material esportiu entre els corredors i els voluntaris d’aquesta mitja marató. Des d’aquí animen a tots els socis a participar en aquesta mitja Marató bé com a corredors o com a voluntaris. Els voluntaris s’han d’inscriure al club a partir del primer d’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.