La Selecció Catalana de Curses d’Alta Muntanya viatja a Malàsia amb l’objectiu d’aconseguir el títol per equips

0
492

<b>L´equip català sortirà de l´aeroport del Prat avui dimarts dia 27 a les 10 del matí, per arribar a Malàisia el dimecres dia 28 a la tarda. La tornada està prevista pel dimarts 4 d´octubre a les 12 del migdia. </b> <br> Els propers dies 1 i 2 d’octubre se celebra a l’illa de Borneo (Malàisia), el 19è Mount Kinabalu Climbathon, darrera cursa del Campionat del Món de Curses de Muntanya (Buff Skyrunner World Series). Catalunya afrontarà aquesta prova amb l’esperança d’aconseguir el títol en la categoria d’equips, ja que disposa de 142 punts d´avantatge sobre els italians i 179 sobre els anglesos. Per assolir aquesta fita, Catalunya desplaça Ester Hernández i Roser Español, en categoria femenina. En homes, viatgen Joan Colomer, amb dos anys d’experiència en aquesta cursa, Quico Soler, amb una gran trajectòria en curses de muntanya i encara en plena forma, i Jessed Hernández, el més jove de tots, però actualment el corredor català amb més bona forma. L’equip català també manté esperances de podi en dones. I és que, matemàticament, tant Ester Hernández, actualment en tercer lloc, com Roser Español, en sisena posició, encara poden aconseguir el títol. La cursa té una distància de 21 quilòmetres, amb sortida a una alçada de 1.866 metres i s’enfila fins els 4.095 metres del Mount Kinabalu, per tornar a baixar fins les portes del parc del mateix nom, amb uns desnivells acumulats de 4.900 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.