Roger Roca segon a la Mitja Marató de Barbastro

0
589

L’ atleta del FILA TEAM Roger Roca, va entrar en segona posició a la Mitja Marató “Ruta del Somontano” a Barbastro (Osca) amb un temps de 1h. 08´12´´. El guanyador de la prova, el keniata Simon Kiilu va invertir un temps de 1h.05´46´´, lluny del millor registre de la prova en poder del marroquí Abdeladhi El Mouaziz amb un crono de 1h.03´13´´. El Mouaziz, va decidir en última instància, no prendre la sortida a la prova per desavinences amb l’organització, al no permetre els jutges de la cursa, córrer a tres marroquins sense llicència federativa. En categoria femenina, la marroquina Kambouchia Soud va establir un nou record de la prova realitzant un temps de 1h.15´10´´ per davant de la campiona mundial en categoria junior, la keniata Pamela Kipchoghe amb un temps final de 1h.21´11´´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.