Roger Roca segon a la Mitja Marató de Barbastro

0
374

L’ atleta del FILA TEAM Roger Roca, va entrar en segona posició a la Mitja Marató “Ruta del Somontano” a Barbastro (Osca) amb un temps de 1h. 08´12´´. El guanyador de la prova, el keniata Simon Kiilu va invertir un temps de 1h.05´46´´, lluny del millor registre de la prova en poder del marroquí Abdeladhi El Mouaziz amb un crono de 1h.03´13´´. El Mouaziz, va decidir en última instància, no prendre la sortida a la prova per desavinences amb l’organització, al no permetre els jutges de la cursa, córrer a tres marroquins sense llicència federativa. En categoria femenina, la marroquina Kambouchia Soud va establir un nou record de la prova realitzant un temps de 1h.15´10´´ per davant de la campiona mundial en categoria junior, la keniata Pamela Kipchoghe amb un temps final de 1h.21´11´´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.