La Campiona olímpica Noguchi guanya el marató de Berlín

0
595

La campiona olímpica japonesa Mizuki Noguchi va guanyar diumenge el marató de Berlín i va establir un rècord asiàtic per a la distància de 42 quilòmetres i 195 metres, mentre que el kenyà Philip Manyin es va imposar entre els homes. Noguchi va dominar la cursa de principi a final per acabar amb un temps de dues hores, 19 minuts i 12 segons, el tercer millor en la història d´aquesta distància entre les dones. Només la superen la britànica Paula Radcliffe amb el seu rècord mundial de 2:15.25 en el 2003 i la kenyana Catherine Nederba, que va córrer en 2:18.47 en el 2001. L´alemanya Luminita Zaituc va anar segona amb un temps de 2:27:34 i l´etíop Asale Tafa va acabar tercera en 2:28:27 hores. Per la seva part, Manyin es va imposar en 2:07.41 per donar el setè triomf successiu a la capital alemanya als fondistes del seu país. Segon i tercer van ser els seus compatriotes Peter Chebet en 2:08.57 i Jackson Koech en 2:09.06.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.