Triatló Victòries de Carles Gil i Núria Padrisa a Vilanova i la Geltrú

0
496

La sisena edició del Triatló Ciutat de Vilanova i la Geltrú es va disputar el passat diumenge 18 de setembre sota la seva distància habitual de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, organitzada pel Club Triatló local amb un total de 415 participants inscrits. La Federació Catalana de Triatló ha establert aquesta temporada un nou sistema de distribució dels participants en dues proves, una reservada pels esportistes de les categories sub 23 i absoluta masculina, quedant la resta de les categories, incloses en altre sèrie. La nova formula es mostra força interessant amb la celebració de dues competicions de triatló complertes per una mateixa llista de resultats dels participants. Els veterans Kernan Heinz (U.E. Castellfollit) i Julio César Cervantes (C.N. Sabadell) van situar-se al cap de cursa de la primera sèrie, mantenint-se junts fins el tercer segment de la prova, per assolir Heinz la seva segona victòria consecutiva al circuit català en aquesta ocasió amb un temps final de 1 h 13 s. Per la seva part Mònica Pellejero (C.N. Mataró) fou la més ràpida al segment de natació passant a ser neutralitzada al segment de ciclisme per Núria Padrisa (C.N. Mijas). Padrisa recuperada dels problemes que la van fer abandonar a l´olímpic de Banyoles dues setmanes abans, va guanyar a Vilanova amb relativa comoditat creuant la línia de meta amb un temps de 1 h 4 min 11 s. Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) i Helena Beltran (C.T. Manresa) van assolir la segona i tercera posicions, respectivament. A la sèrie dels (sub 23 i absoluts) van quedar situats 9 participants al cap de cursa dins el segment de ciclisme: Carles Gil (C.N. Mijas), Francisco Pontano (C.N. Olot), David Royo (C.N. Mataró), Rubén Sanz (Prat-Triatló), Albert Parreño (C.T. Manresa), Joan Molist (C.T. Sallent), i els components del C.N. Reus Ploms Michal Adamec, i els germans bessons Francesc i Josep Manel Juárez. Aquest últim es va avançar uns metres abans de fer la transició del ciclisme a la cursa a peu, prenent la primera posició de forma provisional tot i que l´actual campió d´Espanya Carles Gil el va controlar per superar-lo abans de meta per assolir la segona victòria consecutiva al circuit català, finalitzant la prova amb un temps de 54 min 57 s. Els germans Juárez es van repartir la resta de places d´honor amb Josep Manel situat a la segona posició. El Club Natació Reus Ploms va dominar les classificacions per equips tant de la categoria masculina com de la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.