Moren quatre participants de la mitja marató de Newcastle

0
362

Un estrany fet es va produir ahir a la mitja marató del Gran Nord, disputada a Newcastle (Anglaterra), on quatre participants masculins van morir durant la carrera. La policia de Northumberland, que va confirmar la notícia, no va saber trobar una explicació a l´elevat nombre de morts, encara que va descartar qualsevol connexió entre les morts i algun fet delictiu. L´elevada xifra de participants, més de 50.000 persones, i les altes temperatures registrades ahir al nord-est anglès poden haver influït en el fatal desenllaç, encara que la policia no en va elaborar cap hipòtesi. "És un nombre d´incidents greus molt superior al que s´acostuma a registrar en una carrera així, però de moment no tenim més detalls", va dir un portaveu policial. La carrera, de 21.097 metres, complia la 25a edició i és una de les més populars d´Anglaterra, amb participants notables com els guanyadors d´ahir, l´eritreu Zersenay Tadesse i l´etíop Derartu Tulu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.