Moren quatre participants de la mitja marató de Newcastle

0
495

Un estrany fet es va produir ahir a la mitja marató del Gran Nord, disputada a Newcastle (Anglaterra), on quatre participants masculins van morir durant la carrera. La policia de Northumberland, que va confirmar la notícia, no va saber trobar una explicació a l´elevat nombre de morts, encara que va descartar qualsevol connexió entre les morts i algun fet delictiu. L´elevada xifra de participants, més de 50.000 persones, i les altes temperatures registrades ahir al nord-est anglès poden haver influït en el fatal desenllaç, encara que la policia no en va elaborar cap hipòtesi. "És un nombre d´incidents greus molt superior al que s´acostuma a registrar en una carrera així, però de moment no tenim més detalls", va dir un portaveu policial. La carrera, de 21.097 metres, complia la 25a edició i és una de les més populars d´Anglaterra, amb participants notables com els guanyadors d´ahir, l´eritreu Zersenay Tadesse i l´etíop Derartu Tulu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.