JOAN MANEL ALVAREZ I ENCARNA GARCIA GUANYEN LA IX PUJADA I BAIXADA A CATAFAU.

0
616

En un diumenge assolellat i fresc se celebrà el 17 de setembre passat la IX Cursa Pujada i Baixada a Catafau organitzada pel Club Atlètic Castellar amb el suport de l´Ajuntament de Castellar i la Federació Catalana d´Atletisme. Ha resultat la més ambientada de les edicions viscudes perquè el nombre de participants ha estat superior; quasi arribant a la cifra dels tres-cents inscrits. Cal fer la reflexió que cada any augmenta el nombre de participants i pensem que és degut a què s´ha anant popularitzant en el col.lectiu de fondistas catalans que la cursa de catafau es caracteritza , a més de la duresa, per passar per una sèrie de paratges d´una gran bellesa i que val la pena desplaçar-se un diumenge al matí a Castellar per gaudir-la. A més, a això s´afegeix una organització que intenta cuidar tots els detalls per a satisfer als corredors com ara l´arribada on , a més d´un suculent esmorzar, tots reben una bossa amb regals on destaca una flamant samarreta de disseny (aquest any obra de l´atleta i dissenyador del CAC Marc Jiménez Blanco).| A nivell esportiu, la cursa en homes ha estat guanyada pel corredor Barcelona Joan Manel Alvarez amb un bon temps sobre els 14.400 metres de 53.25 en dura pugna amb el segon classificatt, el fondista del CA Canovelles Elíes Resina (53.49) , tot i sent tercer el terrassenc veterà de la UAT, Esteve Ramírez (54.20). Els primers de Castellar han estat en Miquel Puertas (CAC, 9è absolut amb 56.11) i David Jaen (10è absolut amb 56.45) i, darrera en tre els 80 primers, trobem a l´independent castellarenc Eduard Faure (13è amb 57.21), i els corredors del CAC Xavi Gual (14è amb 57.35), Xavi López (16è amb 59.17), Josep Obrador (20è amb 1.00.06) , Joan Ruiz (21`i 2n vet. Amb 1.00.10) Manolo Hoyo (1r veterà més 50 amb 1.00.25), Joseph Margalef (26è amb 1.00.33), Angel Cortés (36è amb 1.02.02), Antoni Jaramillo (2n. vet amb 1.02.17), Adamo Membrive (43è amb 1.02.46), Rafel Cortés (48`e amb 1.03.13), Joan Olivé (50è amb 1.03.26), Josep massaguer (52è amb 1.03.38), i Jordi Muñoz (66è amb 1.04.21). En la cursa femenina la guanyadora ha estat l´atleta local Encarna Garcia que ja guanya la setmana anterior la cursa popular amb un temps de 1.04.04 acompanyada en segon lloc i durant tota la prova per la seva companya del CA Vic Encarna Núñez , mentre tercera ha estat la corredora de la UA Terrassa Cristina Arbués. L´atleta més gran que ha acabat la prova ha estat Joan Del Sol, un Barcelona que als 76 anys continua fent grans curses de fons i en temps realment de nivell. La matinal es va acabar amb el lliurament dels 25 trofeus per als guanyadors absoluts i per categories; cerimònia realitzada pel president del CAC Joan Pere López, el regidor d´esports Xavier Romance i el vicepresident de la Federació Catalana d’atletisme Josep Maria Antentas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.