Ja ha sortit el nº2 de la revista TRAIL

0
854

<b> TRAIL es una revista dedicada trail running, tot allò que es córrer per la muntanya. </b> <br> TRAIL ha nascut amb l´objectiu de cobrir el buit informatiu que hi ha en el món de les curses de muntanya, els raids i les carreres d´orientació, unes disciplines que cada vegada tenen més adeptes. TRAIL es una moderna plataforma de difusió per a un públic esportista, heterodox i, sovint, multidisciplinar. La revista vol ser un canal de comunicació entre territoris i una finestra oberta a les grans cites internacionals que quedaven completament ignorades al no coincidir amb el contingut de cap publicació existent. A les pàgines de TRAIL, els lectors hi trobaran diferents aspectes com ara notícies d´actualitat, entrevistes, cròniques de carreres, a més de seccions fixes de caràcter pràctic com cartografia, itineraris, psicologia, entrenament.| Podeu trobar tota la informació de la revista, el seu sumari, així com fer una subscripció o comprar un número a www.revistatrail.com De moment la revista es pot trobar a botigues especialitzades, a curses de muntanya o directament comprant-la per telèfon o la pàgina web.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.