Ja ha sortit el nº2 de la revista TRAIL

0
994

<b> TRAIL es una revista dedicada trail running, tot allò que es córrer per la muntanya. </b> <br> TRAIL ha nascut amb l´objectiu de cobrir el buit informatiu que hi ha en el món de les curses de muntanya, els raids i les carreres d´orientació, unes disciplines que cada vegada tenen més adeptes. TRAIL es una moderna plataforma de difusió per a un públic esportista, heterodox i, sovint, multidisciplinar. La revista vol ser un canal de comunicació entre territoris i una finestra oberta a les grans cites internacionals que quedaven completament ignorades al no coincidir amb el contingut de cap publicació existent. A les pàgines de TRAIL, els lectors hi trobaran diferents aspectes com ara notícies d´actualitat, entrevistes, cròniques de carreres, a més de seccions fixes de caràcter pràctic com cartografia, itineraris, psicologia, entrenament.| Podeu trobar tota la informació de la revista, el seu sumari, així com fer una subscripció o comprar un número a www.revistatrail.com De moment la revista es pot trobar a botigues especialitzades, a curses de muntanya o directament comprant-la per telèfon o la pàgina web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.