IV MARXA LA MINERVA

0
427

Tot i el mal temps que va amenaçar dissabte, la climatologia del diumenge va permetre que es pogués celebrar una nova edició de la Marxa “La Minerva” de Calella, la quarta. Més d’un centenar de participants, concretament un total de 127, van atrevir-se amb el dur però atractiu circuit de la prova, que enguany oferia dues opcions, fer 10 o 15 km. El tret de sortida va donar-lo el Batlle de Calella, el Sr. Josep Basart; i entre els participants, cal destacar la presència del medallista olímpic Jordi Llopart, els Regidors d’Esports i Governació de l’Ajuntament de Calella (el Sr. Jaume Puig i Sr. Miquel Pérez), i els presidents de les dues entitats co-organitzadores (Manel Vicente i Francesc Vives).| Al cap d’una hora i quinze minuts van arribar els primers en completar tots 15 km., Juli Tardio, Manel Vicente i Pere Alarcón, tots ells, atletes del Club d’Atletisme Calella. Però que al fer-ho junts, van imposar el caire no competitiu que se li vol donar a la Marxa, i que un any més s’ha aconseguit. Tots els participants, caminants i corredors, van rebre un esmorzar, una samarreta i un diploma commemoratiu amb el temps realitzat. Les entitats organitzadores, Club d’Atletisme Calella i Calella Marxa, van voler agrair la gran col•laboració dels A.D.F. i l’Associació de veïns de Can Carreres, així com el suport rebut per part de l’Ajuntament en el desenvolupament d’aquesta Marxa que, s’està consolidant dins els actes de la Festa Major de “La Minerva”. * La prova de Calella va coincidir amb la celebració de la popular cursa de la Mercè, que entre els prop de 4.000 participants va tenir a un representant del Club d’Atletisme Calella, l’Albert Fandos que va recórrer els 10 km. en un temps de 39’49” i va classificar-se en el lloc 232. Pol Guillen del F.C. Barcelona va ser el guanyador aturant el crono en 30’49”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.