El Club Excursionista de Gràcia Felicita a tots els participants a la Matagalls 2005

0
364

Des de la direcció del Club Excursionista de Gràcia es vol agrair la bona predisposició dels participants a la prova, malgart el mal temps que vam paitr des de la sortida. A paritr d´ Aiguafreda la cosa va millorar, la lluna va acompanyar als participants per gan part del recorregut i aquest matí ens hem aixecat amb sol. Podeu veure fotos de la Cursa a la web <a href="http://www.atletisme.com/matagalls2005">Fotos Matagalls 2005</a>. Els autors d´aquestes fotos son, Josep Viladot i Salva Pou. Si voleu que publiquem alguna foto les podeu enviar a <a href="mailto:info@atletisme.com?subject=Matagalls2005">Fotos Matagalls</a>

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.