El Club Excursionista de Gràcia Felicita a tots els participants a la Matagalls 2005

0
492

Des de la direcció del Club Excursionista de Gràcia es vol agrair la bona predisposició dels participants a la prova, malgart el mal temps que vam paitr des de la sortida. A paritr d´ Aiguafreda la cosa va millorar, la lluna va acompanyar als participants per gan part del recorregut i aquest matí ens hem aixecat amb sol. Podeu veure fotos de la Cursa a la web <a href="http://www.atletisme.com/matagalls2005">Fotos Matagalls 2005</a>. Els autors d´aquestes fotos son, Josep Viladot i Salva Pou. Si voleu que publiquem alguna foto les podeu enviar a <a href="mailto:info@atletisme.com?subject=Matagalls2005">Fotos Matagalls</a>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.