Dennis Brunod i Corinne Favre guanyen el Sentiero delle Grigne

0
463

<b> L´italià i la francesa s´imposen en la cinquena prova de les Buff® SkyRunner® World Sèries </b> <br> A les nou del matí s´ha donat la sortida a la cinquena edició del Trofeu Scaccabarozzi – Sentiero delle Grigne. Una edició que ha estat marcada per l´aigua que ha caigut durant tot el cap de setmana en Pasturo (Lecco) i que ha fet que, per qüestions de seguretat, la carrera es retallés a 28 quilòmetres. El campió italià Lucio Fregona ha liderat la cursa des del començament i durant bona part del recorregut. El seguien de prop Dennis Brunod, Marco Rusconi, Massimo Colombo i l´anglès Simon Booth. Tot semblava que Fregona aconseguiria llocs de podi però en la segona meitat del recorregut, ha anat baixant posicions, fins a arribar a la quarta. Brunod s´ha posat al capdavant, Booth ha passat de la cinquena a la segona posició, gràcies a un molt bon descens, i l´italià Rusconi s´ha quedat en el tercer lloc. Així han arribat a meta, separats per escassos segons. Brunod ha completat el recorregut alternatiu en 2h 44’ 09”, Booth en 2h 44’ 19” i Rusconi en 2h 44’ 36”. Finalment, Fregona ha arribat a poc més d´un minut de Brunod (2h 45’ 17”).| La cursa femenina ha estat molt semblant. La italiana Emanuela Brizio ha liderat la cursa durant molts quilòmetres. Per darrere, tenia la seva principal rival, la francesa Corinne Favre, a més d´un minut, i la seguien la italiana Daniela Vassalli i la catalana Anna Serra. Brizio ha anat perdent el ritme de cap de cursa, fet que ho han aprofitat molt bé Favre i Vassalli per a avançar-la i posar-se en primera i segona posició respectivament fins a arribar a meta. Brizio ha pogut mantenir a Serra lluny del seu abast i arribar a Pasturo tercera. Favre ha arribat a meta al cap de 3h 23’ 19” de la sortida. Vassalli ha trigat 3h 25’ 47”, Brizio 3h 26’ 05”, i Serra, que ha entrat quarta, 3h 30’ 42”. La majoria de corredors lamentaven el fet d´haver hagut de córrer el recorregut alternatiu curt, ja que en el clàssic pots fer valer més la teva tècnica i els paratges són extraordinaris. Amb aquesta victòria, la francesa aconsegueix la seva cinquena victòria en les Buff® SkyRunner® WS, de les sis que s´han disputat. Haurà d´esperar-se, però, a la darrera prova per a afermar-se el títol mundial, ja que la vencedora a Malàsia puntuarà doble. En categoria masculina. l´anglès Rob Jebb encara es manté capdavanter de les World Sèries malgrat que el seu compatriota Booth, l’està pressionant des de la segona posició de la general. Altra vegada tot es decidirà a Malàsia d’aquí a quinze dies (1 i 2 d´octubre).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.