Segueixen creixent els inscrits a la Cursa de la Mercè

0
341

Entre les botigues i l´internet creix exponencialment el nombre d´inscrits. Com curiositats podem dir que a més dels catalans més acreditats, correrà en <a href="http://www.athletics.org.au/athletes/profiles/profile.cfm?ObjectID=326&SearchQueryString=AthleteInitial%3DP">Michael Power</a>, australià resident a Barcelona que ja està recuperat de una llarga lesió al tendó d´aquiles i té esperances de victoria. Michael Power té una millor marca als 5.000 metres de 13:23:56 aconseguida l´any 2001. Un altre corredor important serà el dorsal 21, que el portarà Luis Enrique, ex-jugador del Barça, que sempre portava aquest numero a l´esquena i en aquesta cursa el portarà al pit. Es tancaran les inscripcions el dijous,15 a les 20 hores i el divendres i dissabte es reserven per anar a buscar els dorsals a la carpa situada a la Plaça Universitat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.