Segueixen creixent els inscrits a la Cursa de la Mercè

0
447

Entre les botigues i l´internet creix exponencialment el nombre d´inscrits. Com curiositats podem dir que a més dels catalans més acreditats, correrà en <a href="http://www.athletics.org.au/athletes/profiles/profile.cfm?ObjectID=326&SearchQueryString=AthleteInitial%3DP">Michael Power</a>, australià resident a Barcelona que ja està recuperat de una llarga lesió al tendó d´aquiles i té esperances de victoria. Michael Power té una millor marca als 5.000 metres de 13:23:56 aconseguida l´any 2001. Un altre corredor important serà el dorsal 21, que el portarà Luis Enrique, ex-jugador del Barça, que sempre portava aquest numero a l´esquena i en aquesta cursa el portarà al pit. Es tancaran les inscripcions el dijous,15 a les 20 hores i el divendres i dissabte es reserven per anar a buscar els dorsals a la carpa situada a la Plaça Universitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.