Triatló: Carles Gil i Delphine Justafre-Olive guanyen a Sant Feliu de Guíxols

0
413

El Club Aquàtic Xaloc va organitzar el passat dissabte 10 de setembre la XVI ena edició del Triatló de Sant Feliu de Guíxols sota les distàncies de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, amb una participació de 224 esportistes. La competició es va segmentar en dues proves, prenent la sortida inicialment les categories absoluta, sub 23 i júnior masculí, per una hora més tard donar pas a la competició a les fémines, als veterans i als cadets. A la primera sèrie Santi Pellejero (C.N. Mataró) va finalitzar la natació en primera posició seguit de Francisco Pontano (C.N. Olot), triatletes que van formar el cap al decurs de tot el segment de ciclisme, tot i que l´actual campió d´Espanya Carles Gil (C.N. Mijas) els va perseguir a uns 20 segons de diferència. Al tercer segment Gil va prendre la primera posició per guanyar la prova amb un temps final de 55 min 13 s, superant a Pontano per només 4 segons, finalitzant Pellejero en tercera posició. Lluís Aguilar (C.T. Vilanova i la Geltrú) i Ignasi de la Rosa (C.N. Mataró) es van classificar a les primeres posicions de les categories de sub 23 i júniors, respectivament.| A la segona sèrie Oriol Pons (C.N. Catalunya) va fer el millor parcial de natació seguit per Mònica Pellejero (C.N. Mataró) que va quedar situada a la primera posició de la classificació femenina, seguida al segment de ciclisme per Xènia Pallarès (C.E. Picornell). Delphine Justafre-Olive (Toc Cesson) en un extraordinari segment de ciclisme va passar a situar-se a la primera posició per guanyar la prova amb un registre final de 1 h 4 min 12 s. Pellejero i Pallarès van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El veterà Kernan Heinz (U.E. Castellfollit) va creuar la meta en primera posició d´aquesta segona sèrie, i el cadet Martín Mateo (Prat Triatló) va guanyar a la seva categoria. La classificació per equips va tenir com guanyadors al Centre Natació Mataró (homes) i al Club Natació Reus Ploms (dones).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.