La cursa del Poble Nou guanyada por un olímpic australià

0
459

Aquest matí, Mike, Power, olímpic australià als Jocs de Sidney´2000 en la prova de 5.000 metres, ha guanyat sense cap dificultat els 10 km. de Poble Nou que ha aplegat uns 600 participants que han gaudit de una cursa que millor cada any. En noies la guanyadora ha estat Ana Mª Arjona. Mike Power està vivint a Barcelona dirigint una metodologia d´entrenament per a persones sedentaries orientada a acabar una Marató, guadint d´aquesta mítica distància. El seu lema es "Cambia la teva vida" i llegiu una explicació que podeu trobar més ampliada al seu web: <a href="http://www.barcelonafit.com/ca/ca_index.shtml">Barcelona Fit</a>. Se´t posen els pels de punta només de sentir la paraula marató? No passa res, apunta´t amb nosaltres i t´ajudarem a superar aquestes pors. Et divertiràs i coneixeràs gent com tu que t´ajudarà a assolir els teus objectius de forma. <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/poblenou/">Resultats complets</a> de la cursa del Poble Nou.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.