TRES MEDALLES PER L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 ALS CAMPIONATS D’EUROPA DE MINUSVÀLIDS FÍSICS

0
1337

<b> Eva Ngui sots – campiona d’Europa en 100 metres llisos B2 </b><br> Des de el dia 22 al 27 d’agost ha tingut lloc a Espoo (Finlàndia) la disputa dels Campionats d’Europa de Minusvàlids Físics amb la presència de dos atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. L’actuació més destacada va córrer a càrrec de l’atleta Eva Ngui que va aconseguir proclamar-se sots – campiona d’Europa de la classe B2, per a cecs parcials, a la cursa de 100 metres llisos amb 13”37; també va aconseguir pujar al pòdium a la prova de 200 metres llisos al finalitzar en tercera posició amb 27”55. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va arrodonir d’aquesta forma una gran temporada a la qual ha aconseguit convertir-se en la primera atleta amb minusvalia visual en participar en un campionat d’Espanya, en aquest cas promesa, absolut. La tercera medalla va anar a parar a Iván Hompanera, que la cursa de 800 metres T38, per a paralítics cerebrals va assolir la medalla de bronze amb 2’07”32.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.