La Copa d´Espanya de Curses de Muntanya arriba a la Molina el 9 d´octubre

0
537

<b>El Centre Excursionista de Catalunya i l´Ajuntament d´Alp us conviden a participar-hi.</b> <br> A la Cursa Alpina de La Molina hi participen atletes procedents de la major part de les comarques catalanes i de clubs esportius i de muntanya que són centres de referència a les seves respectives localitats. L´èxit de les cinc edicions precedents de la "Cursa Alpina de La Molina" han fet que aquest esdeveniment sigui una cita imprescindible dins el calendari de curses d´alta muntanya a Catalunya i que s´hagi convertit en una cita clau dins del panorama estatal. Volem que el segon diumenge d´octubre sigui una veritable festa de cloenda de la temporada a la Cerdanya, on ens puguem aplegar tots aquells que estimem la natura i l´esport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.